7 Ağustos 2015 Cuma

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR

SÖKE BELEDİYESİ MERKEZ, SARIKEMER, BAĞARASI VE GÜLLÜBAHÇE'DE SİNEMA GÜNLERİ DÜZENLİYOR

Söke Belediyesi Güllübahçe, Sarıkemer, Bağarası ve Söke merkezde gerçekleşecek sinema günlerinde vatandaşlar açık havada film keyfi yaşayacak. 

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşecek sinema günlerinde film başlama saati ise saat 21.00 olarak belirlendi.

Sinema günleri 10 Ağustos 2015 Pazartesi günü Güllübahçe Mahallesinden başlayacak. 

Güllübahçe Düğün Salonu bahçesinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı “Düğün Dernek” adlı komedi filmi gösterilecek. 

11 Ağustos Salı günü sinema keyfi Sarıkemer mahallesine taşınacak. Sarıkemer mahallesi düğün salonu bahçesinde başrollerini Büşra Pekin ve Murat Boz’un paylaştığı “Hadi İnşallah” adlı film gösterimde olacak. 

12 Ağustos Çarşamba günü Bağarası Mahallesi Hürriyet İlkokulu bahçesinde Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp, yönettiği ve oynadığı “Mucize” adlı film gösterimde olacak. 

13 Ağustos 2015 Perşembe günü ise Söke merkez Atatürk Şehir Parkı’nda yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı ve bu yılın en çok konuşulan filmlerinden olan “Unutursam Fısılda” adlı film Sökeli sinemaseverlerle buluşacak.

Sinema günlerinin senede bir günle sınırlı kalmamasını isteyen vatandaşlar, bu tür etkinliklerin özellikle kültürel ve sanatsal etkinliklerden yoksun olan merkezden uzak mahallelerde belirli aralıklarla tekrarlanması gerektiğini belirtiyor.