6 Şubat 2014 Perşembe

CHP'DE İL YÖNETİMİNİN ALDIĞI ÖN SEÇİM KARARINA İLÇE BAŞKANLARI "HAYIR" DEDİ

CHP AYDIN İL TEŞKİLATI'NIN SÖKE, NAZİLLİ VE EFELER MECLİS ÜYELİKLERİ İÇİN ALDIĞI ÖN SEÇİM KARARINI İLÇE BAŞKANLARI İSTEMEDİ

CHP Aydın İl Yönetimi, nüfusu 100 bini geçen Aydın merkez Efeler, Söke ve Nazilli’de belediye meclis üyesi adayları belirlemek için yapılacağı duyurulan ön seçim, CHP Genel Merkezi tarafından iptal edildi. 

Alınan ön seçim kararının CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil imzasıyla gönderilen yazıyla ön seçim kararının iptal edildiği duyuruldu. 

CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz tarafından gönderilen genelge gereğince nüfusu 100 bini geçen Söke, Nazilli ve Efeler ilçelerimizde 04 Şubat 2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda üye bazında eğilim yoklaması yapılması karar alınmış ve ilçe başkanlıklarına bu karar tebliğ edilmiştir. Buna rağmen bu bölgelerde bulunan 3 ilçe başkanımız yörelerinde ön seçim olmasını istemediklerini yazılı olarak Merkez Yürütme Kuruluna beyan ettikleri için, bu bölgelerde yapılması hedeflenen üye bazında eğilim yoklaması ortadan kaldırılmıştır” dedi.