14 Şubat 2014 Cuma

"BU KEZ OLACAK GİBİ"

TBMM BAŞKAN VEKİLİ VE MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ MERAL AKŞENER SÖKE'DE PARTİLİLERLE BİRARAYA GELDİ

Meral Akşener, Söke Belediyesi Düğün Salonu'nda "bu kez olacak gibi" diyerek başladığı konuşmasında,  “Bazen Allah insanları sınava tabi tutar. Yusuf Başkan’ın kıl payı kaybettiği seçimler var. Allah böyle takdir etti. Yusuf Keremit bu nefis sınavını verdi. Söke halkı teveccüh göstererek inşallah Belediye Başkanı olacaksınız. Hanımlar karar verirse, hele hele Ülkücü hanımlar karar verirse bu iş olur” dedi.
Salona gelişinden itibaren partili kadınlar tarafından yoğun ilgi gören Meral Akşener’i Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf Keremit ve eşi Hülya Keremit de, konuşması tamamlanana kadar kürsünün yanından ayrılmayarak yalnız bırakmadı.

Toplantıya, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak’ın eşi Ayfer Uzunırmak, Söke ilçe Başkanı Veysel Öztürk ve ilçe yönetimi ile Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ekrem Erdem de katıldı.

Meral Akşener Söke'de ayrıca, şehir turu yaptı, vatandaşlarla sohbet etti, esnafı dolaştı ve meşhur Söke Pidesi'nin tadına baktı.