11 Temmuz 2013 Perşembe

TOYRAN VE GÜNAL'DAN TOBB DEĞERLENDİRMESİ

TOBB EGE BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI

Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran ve Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal düzenledikleri basın toplantısında, Ankara’da gerçekleşen iftar yemeği sonrasında yapılan istişare toplantısında Ege Bölgesi’nin temsilcilerince genel ve yerel sorunlar üzerine konuşulduğunu belirttiler 

Toplantıda zincir mağazalar sıkıntısının bir kez
daha gündeme geldiğini dile getiren Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran; konuyla ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimleri anlattığını, ilgili yasanın Eylül ayında meclise gelmesinin beklendiği bilgisini aldıklarını söyledi.

Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran; “TOBB önümüzdeki dönemde web sitesi üzerinden Teşvik Danışma Hattı ve Hukuk Danışma Hattı hazırlığı içinde. Özellikle Teşvik Danışma Hattı çok önemli. Söke olarak bizde teşviklerin ne ve ne şekilde verildiğini bilmiyoruz. Yararlı bir çalışma olacağına inanıyorum” dedi.

Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih deniz Günal da; “Önümüzdeki dönemde Söke’ye nasıl hizmetler getirebiliriz bunları talep etmek ve gerçekleştirmek istiyoruz. Katıldığımız bu türlü toplantılar bu nedenle çok önemli. Ankara’da gerçekleşen TOBB Bölge istişare toplantısı bu anlamda önemli ve faydalıydı” şeklinde konuştu.