7 Temmuz 2013 Pazar

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VE PERFORMANSLARI

ANKETİMİZ SÖKE SİYASETİNE HEYECAN GETİRDİ

Yaklaşık bir hafta önce başlattığımız (Belediye Başkanı Kim Olmalı) anket, Söke'de bir süredir konuşulmakta olan isimler açısından iyi bir gösterge oldu.

Hemen hergün konuşulan aday adayları her ne kadar (bazıları hariç), ben adayım demeseler de hep bir nabız yoklaması içinde idi. 

Bu anket onlara halkın bakışını yansıtması açısından önemliydi.



EN CİDDİ ADAY MEHMET ALİ OKLAY  

Ankette, İl Genel Meclisi üyeliği sırasında başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Ali Oklay, bu çalışmalarının sonucu olarak ilk sırada yeraldı. Söke'de artık Mehmet Ali Oklay en ciddi aday adayıdır.






DİŞ HEKİMİ LEVENT TUNCEL BOŞ DURMUYOR  

Levent Tuncel de, aslında seçim çalışmalarına en erken başlayan aday adaylarından. Öyleki; günlerdir bütün Söke'yi adeta karış karış ve köy köy dolaşıyor, halkla biraraya geliyor. Onları düğünlerinde ve cenazelerinde yalnız bırakmıyor. 






YUSUF KEREMİT ARTIK DAHA TECRÜBELİ

Üçüncü sırada ise, artık tecrübeli bir siyasetçi sayabileceğimiz Yusuf Keremit yeralıyor. Yusuf hoca geçen seçimde kıl payı kaçırdığı belediye başkanlığının bu seçimlerdeki en büyük aday adaylarından.  





BAŞKAN KARARSIZ

Anketimizin 4'ncü sırasında yeralan şu anki belediye başkanı Necdet Özekmekçi, henüz adayım demedi. Aday olup olmayacağını geniş katılımlı bir toplantıyla duyuracağını açıkladı. Başkanın aday olması halinde anketlerde ilk sıralarda yeralacağı kuşkusuz.. 

Ankete göre, CHP ve MHP seçime hazır partiler.. AKP ise, geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine beklemede. Kalıcı bir ilçe yönetimi belirleyemeyen AKP, bakalım bu açığı nasıl kapatacak.

İşte aday adayları ve anketteki oy yüzdeleri;

Mehmet Ali Oklay           : yüzde 31
Levent Tuncel                : yüzde 21
Yusuf Keremit                : yüzde 18
Necdet Özekmekçi         : yüzde 13

Son olarak kullanacağız oylar, Söke adaylarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak. Bu  nedenle herkesi anketimize katılmaya davet ediyoruz.  http://www.sokeolay.com/