21 Temmuz 2013 Pazar

SÖKE'DE ATV MOTOR FACİASI


GAZ PEDALI TAKILAN ATV MOTORU SULAMA KANALINA UÇTU
Söke-Bağarası Yolu Sulama Kanalı mevkiinde meydana gelen kazada, dede Kerim Şenol (61) hayatını kaybetti. Yaralanan 7 yaşındaki torunu Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, dede Kerim Şenol torunu ile birlikte Bağarası yolu üzerindeki bahçelerine gitmek üzere yola çıktı. 
Bahçeye yakın bir yerde dede ile torunun bindikleri ATV motorun gaz pedalı takıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Kerim Şenol yol kenarındaki Sulama Kanalı'na uçtu. 
Dedesini yolda ATV ile dolaşırken gören diğer torun Sedat Şenol, bir süre sonra motoru gözden kaybedince merak ederek, amcasına haber verdi. Sulama kanalı üzerinde yaptıkları aramada, bir süre sonra Polat Şenol, suyun üzerinde sürüklenen kızını gördü. 
Hemen kanala atlayan Polat Şenol, sudan çıkardığı kızına suni teneffüs yaptırarak hayata döndürmeyi başardı.
Olay yerine gelen Söke Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri ise yaptıkları aramada, dede Kerim Şenol'un cansız bedenini yaklaşık 4 kilometre ileride, Yenidoğan Beldesi yakınlarında buldu. 

Küçük kız tedavi için Söke Devlet Hastanesi'ne götürülürken, dede Kerim Şenol'un cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 

Hastane yetkilileri kücük kızın hayati tehlikeyi atlattığını belirttiler.