9 Temmuz 2013 Salı

NOVADA OUTLET SÖKE TEMMUZ AYINDA ÇOK ÇEŞİTLİ KAMPANYALAR SUNUYOR

TATİL YOLUNUN KEYİFLİ MOLASI NOVADA OUTLET SÖKE, ALIŞVERİŞİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta hizmet veren Novada Outlet Söke, bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlere açık havada keyifli bir mola olanağı sunuyor. 
Yaz döneminde 23:00’e kadar açık olan Novada Outlet Söke 10-24 Temmuz tarihleri arasında tek fiş / faturada 50 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirlerine anında Playland eğlence kuponu, frizbi, Burger King Tendercrips menü, Burger King Whopper Junior menü veya Sbarro Dilim Pizza menü armağan edecek. 101 TL ve üzeri alışverişler yapanlar anında Toyzz Shop’tan 20 TL hediye çeki, Rodi’den 30 TL hediye çeki, dikiş setli bavul etiketi veya yelpaze kazanacak. 251 TL ve üzeri alışverişlere de anında havlu, tenis seti, soğutucu çanta veya şişe soğutucu kılıf hediye edilecek. 

Kampanya’da aynı zamanda 10-17 Temmuz ve 18 -24 Temmuz tarihleri arasında en yüksek alışveriş yapan 1 kişiye Kuşadası Adakule Alkoçlar Hotel&Resorts’te 3 gece 4 gün tatil olanağı sunulacak.