19 Ekim 2018 Cuma

ÖMER YARAŞ'TAN ADAYLIK SİNYALİ

ÖZEL SÖKE AMERİKAN OKULLARI KURUCUSU ÖMER YARAŞ, AK PARTİ'DEN SÖKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLMAYA HAZIRLANIYOR

Söke'nin başarılı eğitimcilerinden Ömer Yaraş'ın özellikle son günlerde, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Mustafa Savaş ile birlikte görülmesi, "Ak Parti'nin Söke Belediye Başkan aday adayı Ömer Yaraş mı?" sorularını akıllara getirdi.  
Ömer Yaraş Özel Söke Amerikan Okulları'nın düzenlediği kan ve organ bağışı kampanyası nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtsız bırakmadı.


"BÖYLE BİR GÖREV BANA BÜYÜK GURUR VERİR"

Yaraş gazetecilerin "30 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için aday adaylığı başvurunuz olacak mı?" şeklindeki bir soruya verdiği yanıtta; "Biz eğitimciler bölgemizin gizli kahramanlarıyız. Bizim yetiştirdiklerimizi herkes bilir ama bizi çok kimse tanımaz. Bu anlamda insanlarımızın bizi böyle güzel yerlere yakıştırması bizi tabii ki mutlu ediyor, gurur veriyor. Bu anlamda bize herhangi bir görev düşerse tabii ki biz her zaman yapmaya hazırız. Bölgemiz için hayırlısı olur inşallah." şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)