26 Ekim 2018 Cuma

EVRİM KARAKOZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ EVRİM KARAKOZ CHP'DEN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Evrim Karakoz, CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunun ardından parti binasını dolduran partililere hitaben yaptığı açıklamada,  2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Kuşadası Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.
Konuşması sık sık partililerin sloganları nedeniyle kesilen Karakoz, " Son 3 yıldan bu yana Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili olarak Kuşadası’nda çok yoğun bir emek ve mesai harcadım. Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’nda yapmış olduğu bütün yatırımlarda emek verdim. Altyapıda, yol yapımında, çevre ile sahil düzenlemesi işlerinde ve Büyükşehir’in önümüzdeki dönem Kuşadası için planladığı tüm projelerde büyük emek ve katkılarım var” diye konuştu.


"KUŞADASI'NI TÜRKİYE'NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ"

Kuşadası halkından gelen yoğun talepler sonucu böyle bir karar belirten Karakoz, Ben belediye başkanı olduğumda hiç kimse şu hizmet bu belediyenin görevi diyemeyecek. Ben belediye başkanı olduğumda Kuşadası’nı belediye binasında değil, sokakta ve halkla birlikte yöneteceğiz. Partili olsun veya olmasın kapımız herkese açık olacak. Kentimizi sivil toplum örgütlerimizle ve halkımızla birlikte yönetecek, ortak aklı hayata geçireceğiz. Gencim, deneyimliyim, kararlıyım ve cesurum. Kuşadası, Aydın’ın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Daha yeşil, daha güzel, daha eşitlikçi günlere tekrar kavuşacağız.” diye konuştu.  

(HÜSEYİN IŞIK)