20 Ekim 2018 Cumartesi

AK PARTİ'DE YENİ YÖNETİM KAMUOYUNA TANITILDI

AK PARTİ SÖKE İLÇE TEŞKİLATININ NAMIK YILDIRIM BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİMİ BASINA VE KAMUOYUNA TANITILDI

Ak Parti Söke ilçe binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, Ak Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Yönetim Kurulu üyesi Söke Koordinatörü Cenk Ünlü ve çok sayıda partili katıldı.

"VAKİT AYDIN VAKTİ, VAKİT SÖKE VAKTİ"

İlçe Başkanı Namık Yıldırım toplantının açılışında yaptığı konuşmada, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimleri düşünerek çok iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi.
Türkiye genelindeki başarıyı Aydın ve Söke yereline de taşımak istediklerini kaydeden Yıldırım, "Hedefimiz 2019 yılı yerel seçimleridir. Oluşturduğumuz bu kadronun yerel seçimlerde başarılı olacağına inanıyorum. Şimdi Ak Parti ailesi olarak çok daha güçlüyüz. MKYK üyesi milletvekilimiz Metin Yavuz ve il başkanımızla çok daha iyi hizmetler vereceğiz. Biz Söke Ak Parti olarak büyük bir aileyiz. 2019 seçim sonuçları açıklandığında Söke ve Aydın'daki başarımızı herkes görecek. Bizim için vakit artık, Aydın Vaktidir, Söke vaktidir." dedi.

"SÖKE'Yİ ÖZLEDİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ"

İlçe başkanı Namık Yıldırım'ın ardından söz alan İl Başkanı Ömer Özmen de, yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunarak başladığı konuşmasında, "Ak Parti olarak en büyük gücümüz birlik ve beraberlik. Allah 31 Mart akşamında da hep birlikte zafer kutlamayı nasip etsin. Söke'yi kısa bir zaman sonra özlediği hizmetlerle buluşturacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

"SARI BİNADA 31 MART AKŞAMI AK PARTİ BAYRAĞI DALGALANACAK"

Ak Parti  MKYK üyesi Aydın milletvekili Metin Yavuz ise, "31 Mart'ta 17 ilçemiz dahil, sarı binaya Ak Parti bayrağını dikip, gecikmiş olan bütün yatırımlarımızı yapacağız. Daha önce yaptığımız yanlışlardan ders alarak, batı ilçeleri dahil başarıya yaklaştık, sona çok yakınız. Ak Parti bayrağını inşallah 17 ilçeye ve büyükşehire dikeceğiz" diyerek seslendi Sökeli hemşehrilerine.
Ak Partililer olarak her daim sahada olduklarını kaydeden milletvekili Yavuz, "aday adayı olacak arkadaşlar kendilerini geri planda tutmasınlar. Bugünden çalışmaya başlasınlar. Yarından tezi yok bütün arkadaşlar sahaya insinler. Aday adayı sayımız ne kadar çok olursa, o kadar başarılı oluruz. Biz her daim sahadayız, sizler de sahadan hiç bir zaman eksik etmeyin kendinizi. Biz Pazar günü dahil her yeri geziyoruz. 2019 yerel seçimleri için irade bir kişiyi 17 ilçede ve büyükşehirde belirleyecek. O isim belirlendiği andan itibaren hep birlikte hareket edeceğiz, dava arkadaşı olacağız. Aman ha kendinizi sorgulamayın. Bölünmeden, dik olarak hep birlikte yürüyeceğiz inşallah." dedi.

SÖKE ÇAYI

Tanıtım toplantısının sonunda gazetecilerin Söke Çayı ile ilgili sorularını yanıtlayan Milletvekili Yavuz, "Bu çay bizim için büyük bir nimettir. Bunun güzelleştirilmesi gereklidir. İnşallah çok yakın bir zamanda orada bir faaliyet göreceksiniz. Gecikmeye tahammülü olmayan bir yer. Seçimden önce yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Toplantıda daha sonra, Ak Parti Söke İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek ayağa kalkarak kendilerini tanıttılar.

(HÜSEYİN IŞIK)