13 Nisan 2018 Cuma

SÖKE'YE 3 YENİ YAŞAM ALANI GELİYOR

YAVUZLAR İNŞAAT SÖKE YENİCAMİ VE YENİKENT MAHALLELERİNDE 3 YENİ PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR

Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri projelerinin tanıtımı amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Yavuzlar İnşaat Proje Geliştirme ve Uygulama Sorumlusu Tevfik Yavuz basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösterdikleri inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti.
Söke'ye Mylife Newcity, Mylife Point ve Mylife Boutique isimli 3 yeni proje kazandıracaklarını kaydeden Yavuz, "lokasyon olarak Sökenin en kıymetli noktasında yer alan Mylife Point Yenicami Mahallesi Tariş arazisi olarak bilinen arazide yer alıyor. Merkeze adım mesafesinde olan proje yanı başına inşa edilecek AVM ile daha da kıymetli hale gelecek. 184 daire ve 7 işyerinden oluşan proje, yaklaşık 6.5 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. 3+1, 2+1, 1+1 dairelerden oluşan Mylife Point Sökenin ilk 16 katlı projesi olacak. Standartların üzerinde betonarme imalatı, şık ve kaliteli teknik donanımları, geniş sosyal alanları ile projenin bölgede muadili bulunmamakta. Yine Yenicami Mahallesi'ndeki Mylife Boutique de, kalitesi, merkezi konumu, nitelikli sosyal alanları ile ev sahiplerine ayrıcalık hissettiren bir yaşam sunacak. 13 katlı bu projemizde tek blokta 36 daire ve 2 işyerinden oluşacak" dedi.

YENİKENT'TE MÜSTAKİL HAVUZLU VİLLALAR

Yenikent Mahallesi'nde Meslek Yüksekokulunun hemen yanında inşa edilecek My Life Newcity hakkında da bilgiler veren Tevfik Yavuz, "Söke Yenikent mevkiinde yer alan 10 daireden oluşan 5 katlı bir apartman, özel havuzlu ve güvenlikli 6 villa, 24 daireli bir siteden oluşan, farklı beklentilere aynı anda yanıt veren karma bir proje. Sadece oturma amaçlı değil sosyal alanları ile de kompleks bir yapıya sahip. Meslek yüksek okulunun hemen yanında bulunan proje hem apartman daireleri hem de müstakil havuzlu villa seçenekleri ile her türlü beklentiyi karşılamakta" şeklinde konuştu. (NUMAN ÖLMEZ)