28 Nisan 2018 Cumartesi

AK PARTİ SÖKE'DE 2 ADAY ADAYI

SÖKE AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA EDEN FATİH GÜRER İLE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI VEREN RAFET GÖBEKLİ ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADI
24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Ak Parti Söke İlçe Başkanı avukat Fatih Gürer ile ilçe yönetim kurulu üyesi Rafet Göbekli görevlerinden istifa ederek Aydın milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladılar.
Fatih Gürer ve Rafet Göbekli ortak bir basın toplantısı düzenledi.
Fatih Gürer toplantıda, “Beş yıldır partimde çeşitli görevlerde bulunup sizlerle birlikte çalışmaktayım. Ak Parti’de İlçe Başkanlığı görevi parti Genel Merkezi’ne danışmadan bırakılamadığı için önce partimiz Genel Merkezi’ne danıştım. Bugün de istifa ettiğimi ve Aydın milletvekilliği aday adayı olabilmek için İl Başkanlığı’na başvuracağımı ilan ediyorumİstifam ile Ak Parti Söke İlçe Başkanlığı görevine Namık Yıldırım arkadaşımız Vekaleten getirilmiştir. Sayın Yıldırım’ın ilçe Başkanlığı sürecinde gerçekleşecek 24 Haziran seçimleri sürecini büyük başarılarla tamamlayacağına inanıyorum" dedi.
Ak Parti’den Aydın milletvekiliği için aday adayı olduğunu açıklayan Rafet Göbekli de, bir konuşma yaparak öğleden sonra Aydın’a gidip Ak Parti İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı. (MUSA ÖLMEZ)