19 Nisan 2018 Perşembe

MHP'DEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

MHP SÖKE İLÇE BAŞKANI VEYSEL ÖZTÜRK, MHP KİMLİĞİ İLE SİYASET YAPMAK İSTEYENLERİ PARTİ ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMEYE DAVET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin seçim sürecine girdiği bu dönemde Türk milletinin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. 
Öztürk, "Söke’de MHP Kimliği ile siyaset yapan yada yapmakta olan, geçmişte bu partiye gönül vermiş, parti kimliği ile hareket eden 4 belediye meclis üyemiz dahil olmak üzere geçmişte olan tüm olumsuzlukları geride bırakıp, bundan sonra MHP Teşkilatı şemsiyesi altına gelmelerini iletiyorum. Çünkü MHP’de siyaset ancak ve ancak teşkilatta yapılabilir. Farklı fikirlerde olabiliriz ancak içinde bulunduğumuz durum bizlerin bir arada olmasını gerektiriyor. Bundan önceki dönemlerde bilerek yada bilmeyerek, isteyerek yada istemeyerek, hata yada yanlış davranış içinde bulunan arkadaşlarımız bundan sonraki dönemde siyasi hayatlarına devam etmek istiyorlarsa MHP çatısı altına gelip siyasi arenada bulunmaları gerekiyor. Aksi takdirde bu arkadaşların siyaset arenasında ya kenara çekilip gönüllü bir nefer olarak partiye hizmet etmeleri yada başka yerlerde olmak istiyorlarsa MHP kimliğinden sıyrılmaları gerekiyor” dedi. (HÜSEYİN IŞIK)