26 Nisan 2018 Perşembe

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

İYİ PARTİ SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI'NA ABDULLAH ANIL MERT ATANDI

İyi Parti Söke eski İlçe Başkanı ve milletvekili aday adayı Şule Tuntaş'ın teklifi ve Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Arslan'ın Olur'u ile Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Abdullah Anıl Mert, partideki görevine başladığını teşkilatlanma ve örgütlenme konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Mert, gençlik kollarına üye olmak isteyen gençlerin İyi Parti Söke İlçe Başkanlığı'na müracat ederek veya internet adresinden başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

İYİ PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN SİYASİ BİR KURULUŞTUR

Örgütlenme konusundaki çalışmaların devam ettiğini kaydeden başkan Abdullah Anıl Mert, "İyi Parti'nin sahibi aziz Türk Milleti ve parti üyeleridir. İyi Parti, her Türk vatandaşının hak ve hukukunu gözetmeyi, korumayı görev olarak kabul eder. Demokrasi, insan hakları, adalet, eşitlik, özgür düşünce, hür irade, liyakat, bağımsız ve tarafsız yargı ile demokratik hukuk sistemlerini benimser. Laikliği din ve vicdan hürriyetinin teminatı olarak görürüz. İyi Gençlik olarak kısa sürede tüm Türkiye'de aktif olarak sahalara inip, başarılı çalışmalara imza atacağız. Tüm gençlerimizi daha iyi bir Türkiye için, İyi Parti'ye davet ediyorum." dedi. (MUSA ÖLMEZ)