5 Nisan 2018 Perşembe

AK PARTİ DE PROTESTO EDECEK

SÖKE BELEDİYE MECLİSİ'NİN YARIN YAPILACAK ENCÜMEN ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNE MHP'NİN ARDINDAN AK PARTİ GRUBU DA ADAY GÖSTERMEME KARARI ALDI

Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Gürer açıklamasında, 2014 yerel seçimlerinden bu yana CHP'li Söke ve Büyükşehir Belediyelerinin vaatlerini yerine getiremediğini öne sürdü.
Söke'yi yönetenlerin kişisel çatışmalar ve polemikler nedeniyle Söke'yi hizmetten mahrum bıraktıklarını iddia eden Gürer, "Maalesef bu 4 yıllık süreçte ne Söke Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesi Sökelilere vermiş oldukları vaatleri yerine getirememiştir. Ne yazık ki oturdukları koltukların hakkını verememiş, kişisel çatışmalar ve polemiklerle Sökemizi hizmetten mahrum bırakmışlardır. Bunlara ek olarak son iki aydır belediye meclisinde yaşanan siyasi etik dışı gelişmeler de bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bu nedenle, parti grup toplantımızda aldığımız karar gereği yarın( 06.04.2018) yapılacak olan meclis toplantısında, Belediyenin en önemli yönetim organı olan encümenin görevini icra edemediğine olan inancımızdan dolayı 1 yıl süre ile encümende görev yapacak meclis üyeleri için Ak Parti Söke İlçe Başkanlığı olarak aday göstermemeye karar vermiş bulunmaktayız" dedi. (HÜSEYİN IŞIK)