2 Nisan 2015 Perşembe

YILIN SAĞLIK MÜDÜRÜ KASIM ÇETİN


AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DOKTOR KASIM ÇETİN ALTIN AMBULANS SAĞLIK ÖDÜLLERİ'NDE KULLANILAN OYLARIN YÜZDE 49'UNU ALARAK BİRİNCİ OLDU

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından 2.'si düzenlenen Altın Ambulans Ödülleri'nde Yılın İl Sağlık Müdürü kategorisinin birincisi oldu. 
Doktor Kasım Çetin'e birinciliği getiren çalışmalar,  bölgelere istasyon açarak, kentsel vakaya ulaşım oranını ilk 10 dakikada yüzde 94’e, kırsal vakaya ulaşım oranını ilk 30 dakikada yüzde 98’e yükseltmesi, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin yeni yüzü olan motosiklet ambulansın aktif kullanılması ve özellikle ana arterlerdeki trafik kazalarına acil yardımdaki hızlılık olarak gösterildi.
Aydın İl Sağlık Müdürü Kasım Çetin Ankara Anemon Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Hayatın kıyısında, hayata tutunmaya çalışan çaresiz insanlarımıza ilk yardım elini uzatan, onlara ışık olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerinin (Paramedik) Haftalarını kutlar, başarılarının devamını dilerim. Bu birlik ve beraberliğin hiç kaybolmamasını arzu ediyorum. ” dedi.