9 Nisan 2015 Perşembe

SÖKE ROTARY'DEN EML'YE BİLGİSAYAR LABORATUVARI


SÖKE ROTARY KULÜBÜ SÖKE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NE 24 ÜNİTELİ BİLGİSAYAR LABORATUVARI BAĞIŞLADI

Haber: Hamdi Akgül

Söke Rotary Kulübü, Rotary Vakfı ve Las Vegas Rotary Kulübü'nün katkıları ile Söke Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi bölümüne 17 bin dolarlık 24 üniteli bilgisayar laboratuvarı kurdu.

Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Yalçınkaya, Söke İlçe Milli Eğitim müdürü Ünat Aydın, Okul Müdürü Ahmet Turan Kaya, Makine Atelyesi Bölüm Şefi Hayri Yaptaterek ile Söke'deki okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla yapılan açılışta, Söke Rotary Kulübü Başkanı Halil Karaaslan, Roteryanlar Mustafa Cem Tuntaş, Nilgün Özbaşlı Bütün ve Erdal Erdiliballı bilgisayar laboratuvarının teslimini gerçekleştirdi.

Söke Rotary Kulübü Başkanı Halil Karaaslan açılışta yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar birçok okulumuza bilgisayar laboratuvarı kurduk. Bu kez Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojileri bölümünün ihtiyacı olan bilgisayar loboratuvarının kurumu sırasında Dış İlişkiler Başkanı Roteryan Mustafa Cem Tuntaş'ın görev almasıyla eşleştirilmiş bağış yöntemini kullanarak en son teknoloji bilgisayar laboratuvarını okulumuza kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Öğrenciler ve öğretmenler; teknik resim, mesleki resim ve atelye çalışmalarını bundan sonra bilgisayar destekli olarak yapabilecekler.