9 Nisan 2015 Perşembe

YENİ DÖNEM HİBE FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN


AYDIN'DA 11 MİLYON EURO BÜTÇELİ 4. HİBE PROGRAMIYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre; Sivil Toplum Diyaloğu programının dördüncü döneminde, toplam yaklaşık 11 milyon Euro bütçeyle, AB’nin dokuz politika alanında geliştirilecek projelerin desteklenmesi hedefleniyor. 

Bu dokuz alan arasında, çevre; enerji; tüketicinin ve sağlığın korunması; adalet, özgürlük ve güvenlik; iş kurma hakkı ve hizmet sunumu serbestisi, bölgesel politika ve yapısal araçların koordinasyonu; işletme ve sanayi politikası; tarım ve balıkçılık ile eğitim yeralıyor.

En fazla 150.000 Euro destek sağlanacak olan projelerin başvuruları İngilizce olarak Merkezi Finans ve İhale Birimi’ne yapılabilecek.

Konuyla ilgili olarak Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından 16 Nisan Perşembe günü saat 14:00 de Kültür Merkezi Alt salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Toplantıya katılmak isteyen sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, en geç 14 Nisan Salı gününe kadar ab.koordinasyon@gmail.com adresine kişisel iletişim bilgilerini iletmeleri gerekiyor.