3 Nisan 2015 Cuma

AYDIN AK PARTİ'DE HÜLYA KOÇYİĞİT SÜRPRİZİ


TÜRK SİNEMASININ ÜNLÜ OYUNCUSUNA BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU TARAFINDAN ADAYLIK TEKLİFİNDE BULUNULDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Aydınlı Gazeteci Hasan Kadife'nin haberine göre, 68 yaşındaki ünlü kadın oyuncu Hülya Koçyiğit'e, 7 Haziran tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunulması başta Aydın AK Parti olmak üzere tüm siyasi kulislerde büyük yankı yarattı.

CHP'nin seçilebilir sırada Kadın Aday adayının olmadığı Aydın 'da AK Parti'nin Hülya Koçyiğit atağı parti tabanında hem memnuniyet hem de tepki yarattı. 


Bazı partililer Koçyiğit'in halk tarafından sevilen ve değer verilen önemli bir isim olduğunu ve bu nedenle Aydın'da AK Parti'ye ozellikle oy oranının artırılması konusunda büyük katkı sağlayacağını ve bu nedenle kişisel hesapları bir kenara bırakmakta yarar olacağını düşündüklerini belirtirken, bazı partililer ise dışarıdan aday getirilmesinin ve partililere ithal isimlerin dayatılmasının parti tabaninda ve halk arasında tepki yaratabileceği endişesini dile getirdiler. 

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'de ünlü kadın sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit'e yapılan teklifi doğrulayarak, Genel Merkez düzeyinde Koçyiğit ile bir görüşme yapıldığını doğruladı. (Hasan KADİFE)