26 Nisan 2015 Pazar

BİNLERCE KİŞİ EGE DENİZİ'NDEKİ ADA İŞGALİNİ PROTESTO ETTİ

VATAN PARTİSİ'NİN KUŞADASI'NDA DÜZENLEDİĞİ MİTİNGDE "152 ADA VATANDIR, VATAN GERİ ALACAK" SLOGANLARI ATILDI

Vatan Partisi, Ege Denizi’nde bulunan 152 adanın Yunanistan tarafından işgal edildiği ileri sürerek bugün Kuşadası’nda bir miting gerçekleştirdi. 
Kuşadası sahilindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilen Vatan Partisi mitingi, partinin seçim şarkısını da yapan Oğuzhan Uğur’un konseri ile başladı.
Mitingde konserin ardından kürsüye Apo’yu sorgulayan komutan ve Vatan Partisi’nin Aydın 1. Sıra milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur çıktı.   
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek mitingde yaptığı konuşmada, Vatan Partisi iktidarında 152 adanın Türk Milleti’nin gücüyle, barışçı yollardan vatan topraklarına katılacağını söyledi.
Perinçek, "Buradan müjdeliyoruz. Türk Ordusu efsanesi Vatan Partisi iktidarında geri dönecek. Bu saltanat düşkünleri, bu Kuvayı Milliye düşmanları, Amerika ile birlikte TSK’ya ve Vatan Partisi’nin yöneticilerine kumpaslar kurdular. Ne için? Türkiye bölmek için, adalarımızı yabancılara teslim etmek için ve en önemlisi Cumhuriyetimiz ile kazandığımız bütün değerlerimizi mezara gömmek için. Bugün Türkiye’miz Doğu’dan ABD projeleri, Batı’dan Avrupa bayraklarıyla kuşatılmak istenmektedir. PKK ile hükümet kuranları kesinlikle yargılayacağız." dedi.