28 Ağustos 2014 Perşembe

SÖKE ÜNİVERSİTELİLERİ KUCAKLIYOR


SÖKE BELEDİYESİ İLK DEFA GELEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DANIŞMA VE KENT REHBERLİK HİZMETİ VERİYOR

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şubesi ile birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında Söke’ye gelen üniversite öğrencileri santral garajda karşılanacak, servis hizmeti ile okullarına kadar taşınacak. Söke kent bilgi broşürleri dağıtılacak öğrencilerin barınma ve okul kayıtları gibi taleplerinde de yardımcı olunacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Üniversitesine 7’den 77’ye katkı sağlayan ve destek veren bir kent olan Söke’ye gelen gençlerimize sahip çıkacağız." dedi.


ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici de, “gönüllülerin görev alacağı stantlarda öğrencilerimize yardımcı olacağız. Geçen yıl ilk kez yaptığımız uygulamada bu hizmeti gören üniversite öğrencileri şaşkınlık yaşarken, oldukça memnun olduklarını ifade etmişlerdi. Bu yılda aynı memnuniyeti alacağımızdan eminim.” şeklinde konuştu.

Üniversite öğrencilerini karşılayacak bilgi noktası stantları, santral garaj, fakülte ve meslek yüksekokulu önünde 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren hizmet verecek.