7 Ağustos 2014 Perşembe

AYDIN'DA GÜNDEM ÇERÇİOĞLU ERDOĞAN BULUŞMASI


ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN AYDIN MİTİNGİ ÖNCESİNDE VE SONRASINDA YAPTIĞI GÖRÜŞME AYDIN'IN SICAK GÜNDEMİNİ OLUŞTURUYOR
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirilen Aydın mitingi öncesi Adnan Menderes Stadyumu'na karşılamaya gittiği ve miting sonrası uğurladığı öğrenildi.  
Çerçioğlu'nun Başbakan Erdoğan'la stadyumun VIP salonunda görüştüğü öğrenilirken, odaya sadece Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan alındı. 
Erdoğanların haricinde odaya hiçbir AK Partili belediye başkanı ve milletvekili alınmadı.
Erdoğan ile Çerçioğlu görüşmesinin ardından tarafların salondan çıkışı sırasında AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'ün 'Aydın'da bu kadar gizli görüşülecek ve bizim duymamız istenmeyecek ne sorun var ki?' şeklinde sert çıkış yaptığı da gelen bilgiler arasında. 
Öyüş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ilk defa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayıp uğurladığını belirterek "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'na 'Özlem Hanım ne görüştünüz' diye sordum. Aydın'ın sorunlarını görüştük' diye cevap verdi. Ben de 'Biz de görüşüyoruz' diye cevap verdim. İlk defa karşılayıp uğurladı. Talebi nedir bilemiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı oldu ama henüz 'tık' yok" dedi.