26 Ağustos 2014 Salı

MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU'NA AYDIN'DAN YÜKLENDİ


CHP GENEL BAŞKAN ADAYI MUHARREM İNCE, AYDIN'DA KILIÇDAROĞLU'NA "BAŞBAKAN'A ADİL SEÇİM ÇAĞRISI YAPTINIZ, PEKİ BİZİM YARIŞIMIZ ADİL Mİ?" DİYE SORDU

CHP'nin olağanüstü kurultayında genel başkanlığa aday olacağını açıklayan ilk isim olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce il il gezerek partilerle buluşup kurultay delegelerinden destek istiyor.

İnce, Ege turu kapsamında dün Aydın'daydı.

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve partililer tarafından Aydın otoban gişelerinde karşılanan İnce, daha sonra Aydın İl Başkanlığı’na geldi. 

İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı toplantıya Başkan Yardımcısı Ümit Aydın katıldı.

İnce burada yaptığı konuşmada, “ Genel başkan 2010’da demokrasi diyordu, açın partinin kapılarını diyordu, korku imparatorluğu var diyordu. Ya sen korku imparatorluğunun alasını kendin yapıyorsun şimdi, alasını. Ben bu partide 4 sene il başkanlığı yaptım 12 yıldır milletvekiliyim böyle bir korku düzeni bu partide hiç görmedim, Korkuyor insanlar, kimsiniz siz ya siz mi ülkeye demokrasi getireceksiniz. Tehdit ediyorsunuz il başkanlarını kurultay delegelerini, zorla imza istiyorsunuz. Sonra da çıkıp AKP’yi eleştiriyorsunuz, yazık çok yazık yani, ayıp bunlar ayıp çok ayıp.  Bırakın özgür olsun insanlar ya bırakın. Bizim yarışımız adil mi? Adil mi yarışıyoruz şimdi biz? Genel merkez emrinizde, genel merkezin telefonları emrinizde, arabaları emrinizde, gücü emrinizde, baskısı emrinizde.  Ey parti sözcüsü Haluk Koç, grup başkan vekilliğinden istifa et öyle aday ol diyordun, ettim. Aynısını da genel başkana da söylesene.” dedi.