25 Ağustos 2014 Pazartesi

KAYALI'NIN TWİTTER BİLMECESİ


KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI'NIN TWİTTER HESABINDAN ATILAN MESAJLAR GÜNDEMİ OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

"- Kuşadası, Didim ve Söke Belediye Başkanları olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin baskılarına karşı ortak hareket etme kararı aldık.

- Elimizdeki vidanjöre kadar bir çok ekipmanın Büyükşehir Belediyesi’ne devri nedeniyle Kuşadası Belediyesi hizmet üretemez duruma gelmiştir.

- Kuşadası Belediyesi’nin itfaiye aracı dahil her türlü araç gereç talebi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından reddedilmektedir .

- Su ve kanalizasyon hizmetleri Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmiştir. Su kesintilerinin sorumluluğu Kuşadası Belediyesi’nde değildir.

- Kalifiye personelimizin çoğunun Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi sebebiyle Kuşadası Belediyesi personel sıkıntısı çekmektedir. 

- AKP’nin il özel idaresi malları konusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı zulmün aynısını, Kuşadası Belediyesi Büyükşehir Belediyesi’nden görmektedir.

- Büyükşehir Belediyesi’nin stratejik planının henüz tanımlanmamış olması nedeniyle koordineli yürütmemiz gereken bir çok çalışma aksamaktadır.

- 30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı henüz Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret etmemiştir.

- Bu durum Özlem Çerçioğlu’nun başkan seçilmesine büyük katkısı olan Kuşadası halkını mağdur etmektedir."

Kuşadası başkan Özer Kayalı'nın resmi Twitter hesabından atılan bu mesajlarla çalkalanıyor. 

CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın resmi twitter hesabından atılan ve yine CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik ağır eleştiri içeren mesajlar ortalığı karıştırdı.
 .
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan twitter mesajları yayınlanmasının ardından iki saat içerisinde silindi.


Silinme işleminin ardından aynı hesaptan açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı twitter hesabının çalındığını iddia etti.
 
Kayalı, “Kamuoyuna, akşam saatlerinde bu hesaptan yapılan paylaşımlar bana ait değildir. Hesabımı ele geçirenlerden yasalar önünde hesap soracağım“ şeklinde açıklama yaptı.

 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığıyla bilinen Aydın Büyükşehir Belediyesi Encümen üyesi ve Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi CHP’li İlhan Aygüneş de, “Özer Kayalı'nın böyle mesajlar atmasına gerek bir durum zaten yok ve onun yazdığına inanmıyorum“ diye konuştu.