1 Mart 2014 Cumartesi

SÖKELİ HÜSEYİN IŞIK İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ ŞEREF DİVANI'NDA

İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN MESLEKTE 25 YILINI DOLDURAN 20 ÜYESİNE "CEMİYET ŞEREF DİVANI ÜYELİĞİ BERATI"  DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen berat dağıtım törenine, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve cemiyet üyesi gazeteciler katıldı.

 İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel törende yaptığı konuşmada, onurlu bir meslekte 25 yılı dolduran gazetecileri tebrik ettiğini belirtti.

Sertel, Şeref Divanı Üyelik Beratlarının, basın mesleğine ve cemiyete yaptıkları katkılar göz önüne alınarak dernek tüzüğünün 30'ncu maddesi gereğince verildiğini kaydetti.
 
Başkan Atilla Sertel’in konuşmasının ardından meslekte 25 yılı geride bırakan 20 gazeteciye Dernek Şeref Divanı üyelik beratı takdim edildi.  


Söke'nin Sarıkemer Beldesi'nde doğan Hüseyin Işık, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. TRT'de muhabirlik, program müdürlüğü, haber müdürlüğü ve TRT İzmir Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Hüseyin Işık,  İzmir, Ankara ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile Ekonomi Muhabirleri Derneği üyesi.