16 Mart 2014 Pazar

"HADİSELİ" AÇILIŞ

AYDIN ATATÜRK KENT MEYDANI HADİSE KONSERİYLE AÇILDI

Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı, pop müzik şarkıcısı Hadise'nin sahne aldığı törenle açıldı. 
Vahe Kılıçarslan ve Şebnem Schaefer'in sunuculuğunu yaptığı gecede, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, 5 yıl önce seçimlerde Kent Meydanı'nı yapmaya söz verdiğini belirterek, " Verdiğim sözlerden bir tanesi de kent meydanı yapmaktı. Çünkü, kentler meydanları ile anılır. İşte, Aydın'ımızın dünya kenti olma yolundaki eksikliklerinden bir tanesi daha tamamlandı." diye konuştu. 
Dünyaca ünlü Event Promotion Vertical grubunun lazerli akrobasi gösterisinin ardından, havuz gösterisi yapıldı. Havuz gösterisinin ardından Olgunlaşma Enstitüsü'nün sunduğu Atatürk giysilerinden oluşan defile büyük beğeni topladı. Defile sırasında sahneye gelen Özlem Çerçioğlu, Mustafa Kemal Atatürk rölündeki bir mankenle zeybek oynadı. 
Defilenin ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı Hadise, şarkıları ve kıyafetiyle ilgi gördü. 
Atatürk Kent Meydanı, 36 bin metrekarelik alana sahip. 35 bin kişilik konser, festival ve tören yapılabilen meydanda 3 bin metrekarelik gösteri havuzu bulunuyor.