26 Eylül 2018 Çarşamba

SÖKE'NİN SULTANLARI DESTEK BEKLİYOR!

SÖKE'DE BU YIL KURULAN SÖKE VOLEYBOL SPOR KULÜBÜ "TVF KADINLAR VOLEYBOL 2. LİGİ"NDE MÜCADELE EDECEK

Söke Voleybol Spor Kulübü ilk maçını 7 Ekim Pazar günü Antalya deplasmanında Antalyaspor ile oynayacak.
Söke'nin filedeki sultanları Söke Spor Salonu'ndaki ilk maçına, 10 Ekim Çarşamba günü saat 16.00'da çıkacak.
Söke Voleybol Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özay, "Söke Voleybol Spor Kulübü'nü bu yıl kurduk. Şu anda 120'ye yakın altyapıda voleybol eğitimi alan kız öğrencimiz var. Biz bu öğrencilerimizin hem spor yapan bireyler olmalarını, hem de sporcu olmalarını istiyoruz. Bunu sağlayabilmek için de 2. ligde bir takımımız var artık. Hatta Söke'de profesyonel takım olan tek kulüp biziz diyebilirim.' dedi.

"SÖKELİ SPORSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Antalya'dan 2, İzmir'den 3 takımın yer aldığı zorlu bir ligde mücadeleye hazırlanan Söke'nin Sultanları, Sökeli sporseverlerin desteğini bekliyor.
Söke Voleybol Spor Kulübü olarak özellikle son dönemlerde voleybolda elde ettikleri başarılarla Söke'nin olduğu kadar Aydın'ın da adını duyurduklarını belirten başkan Mustafa Özay, "Dolayısıyla biz kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için Sökelilerin desteğini bekliyoruz. Söke Voleybol Kulübü olarak bütün Söke halkından destek bekliyoruz. Bu sene 6 transferimiz var. Bunlar hafta sonları Söke'ye geldiklerinde; onların barınmalarını ve yemeklerini karşılamak bizim için ciddi bir problemdi. Sağolsun Dilek Avcı hanım ve Erdem Özturlar bey bizim bu sıkıntımıza çare oldular." dedi.

Söke'nin yeni transferlerinin barınma ihtiyacını karşılayan Dilek Avcı da, "Bizler gençlerimize desteğe devam edeceğiz. Erdem beyle birlikte taşın altına elimizi koyduk. Bütün Sökelilerin de bu konuya duyarlı olmalarını bekliyoruz." diyerek Sökelilere çağrıda bulundu. 

(HÜSEYİN IŞIK-MUSA ÖLMEZ-NUMAN ÖLMEZ)