3 Eylül 2018 Pazartesi

MHP'NİN İLK ADAY ADAYI SÖKESPOR BAŞKANI GÜNAL

SÖKESPOR BAŞKANI YUSUF GÜNAL, MHP'DEN SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Yusuf Günal aday adaylığı açıklamasını MHP Söke İlçe binasında, İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilal Ayyıldız Ateş ve 24 Haziran seçimlerinde Aydın 2. sıra milletvekili adayı Güntekin Şimşek'in katıldığı bir basın toplantısı ile yaptı.

"ŞU ANA KADARKİ ADAY ADAYI SAYIMIZ 4"

İlçe Başkanı Veysel Öztürk toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bugüne kadar 4 aday adayı ile görüşmelerde bulunduklarını ve bunların belirli aralıklarla parti merkezinde aday adaylığı açıklamalarını gerçekleştireceklerini söyledi.
Öztürk, "Bugün ilk açıklamamızı sevgili Sökespor başkanımız Yusuf Günal başkanımızla yapıyoruz.  Haftaya bir arkadaşımız daha açıklamasını yapacak. Bunun ilerleyen dönemlerde daha fazla olma ihtimali de var. Aday adaylığı bu partiye, bu Söke'ye sevdanın bir göstergesidir. Amacımız yarınlara evlatlarımızın, torunlarımızın yaşayacağı güzel bir Söke'yi geleceğe taşımak" dedi.

"SÖKE'NİN GELECEĞİ İÇİN ADAY OLDUM"

Söke Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Sökespor Başkanı Yusuf Günal da, Söke'ye hizmet için yola çıktığını belirterek; "Sökemizin geleceği için, Sökemizin sorunları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Söke ve mahallelerinde yaşayanların sorunlarını elimizden geldiği kadar iyileştirmeye çalışacağımızdan dolayı böyle bir yola çıktığım için gerçekten çok gururluyum. Çok da mutluyum. Nasip genel merkezimiz neye karar verir, yaşayıp göreceğiz. Ama böyle bir görevi bana verirlerse şayet, tek tek tüm mahalleleri, Sökenin içerisindeki esnaf arkadaşları dolaşarak elimizden geldiği kadar gidermeye çalışacağız. Bu bir yarış Söke için bir şeyler yapmak için yola çıktık. İnşallah hayırlısı olur." şeklinde konuştu. 

ŞİMŞEK ADAYLIK TARTIŞMALARINA SON NOKTAYI KOYDU

24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde MHP Aydın 2. sıra milletvekili adayı olan Güntekin Şimşek de bir soru üzerine yaptığı açıklamada, "Adaylığımla ilgili herhangi bir şey düşünmedim. Ancak Söke'ye hizmet illa, başkan olmayı gerektirmiyor. Başkan olmadan da Söke'ye hizmet edilebilir. Dolayısıyla benim aklımda, benim gündemimde öyle bir şey yok." diyerek adaylığı ile spekülasyonlara son noktayı koydu. (HÜSEYİN IŞIK)