28 Eylül 2018 Cuma

PAZAR GÜNÜ SEMT PAZARLARI KURULMAYACAK

SÖKE VE KUŞADASI'NDA KURULAN 3 PAZAR YAŞANMASI BEKLENEN FIRTINA NEDENİYLE TEDBİR AMAÇLI OLARAK İPTAL EDİLDİ

Söke Belediyesi'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "bölgemizde Pazar günü yaşanması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için Tatil (Panayır) Pazarı kurulmayacaktır. Vatandaşlarımızın olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını dileriz. Söke Belediyesi olarak ekiplerimizle hazırız. İhbar telefonlarımız 444 21 93 ve 518 13 24'dür." denildi.

KUŞADASI'NDA 2 SEMT PAZARI İPTAL

Kuşadası Belediyesi, Pazar günü kurulan iki semt pazarını, can ve mal kaybına karşı tedbir amaçlı iptal ettiğini duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamada, "Ege Mahallesi üretici semt pazarı ile Davutlar Mahallesi Kapalı Halk Pazarı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği göz önünde bulundurularak 30 Eylül 2018 pazar tarihinde kurulmayacaktır. Aydın ve çevresinde Pazar günü yaşanması beklenen fırtınaya karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için tüm birim ve ekiplerimizle hazırlıklarımızı tamamladık. Fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklarda 0256 460 40 40 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

(HÜSEYİN IŞIK)