11 Eylül 2018 Salı

AYDIN KOŞMAYA ÇAĞIRIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER YAŞTAN KOŞUCUYU KUŞADASI'NDA DÜZENLENECEK "RUNAYDIN" KOŞU YARIŞINA BEKLİYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "RunAydın" koşu yarışı Kuşadası'nda 21 Ekim tarihinde yapılacak.
Bu yıl ilki gerçekleştirilecek yarışlara her yaştan sporcu katılabilecek.

KATILIMCILAR VE SPORCULAR EĞLENCE DOLU BİR HAFTA SONU YAŞIYACAK

Çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği 21 Ekim tarihinde katılımcıları ve sporcuları spor ve eğlence dolu bir hafta sonu bekliyor olacak.
Kuşadası'nın deniz manzaralı eşsiz parkurunda gerçekleştirilecek yarışma 10 km ve 5 km olmak üzere iki etapta gerçekleştirilecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yarışma El Heykeli’nden başlayıp Kadınlar Plajı istikametinde devam edecek ve tekrar El Heykeli’nde son bulacak.

DERECEYE GİRENLERE ÇEŞİTLİ PARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

10 km ve 5 km kategorilerinde genel sıralamada dereceye giren kadın ve erkek sporculara çeşitli para ödülleri verilecek. 
10 km kategorisinde birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek. 5 km kategorisinde ise birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL para ödülü dağıtılacak.

ETKİNLİKLERİN MERKEZİ İSMAİL CEM DOSTLUK VE BARIŞ MEYDANI 

Diğer taraftan aynı hafta sonu boyunca İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda kurulacak olan etkinlik alanında her yaştan katılımcıya hitap edecek çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Tüm koşucuları sonbaharda Kuşadası'na beklediklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeşille mavinin kucaklaştığı turizm merkezimiz olan Kuşadası'nda ilkini düzenleyeceğimiz koşuda koşucuları eşsiz bir parkur bekliyor. Vatandaşlarımızı spor yapmaya, koşmaya davet ediyorum" diye konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)