1 Aralık 2015 Salı

ÇİFTÇİ SARP DERESİ VE KİSİR ÇAYI'NDAN KAYGILI

SÖKE ZİRAAT ODASI BAŞKANI KOCABAŞ, ISLAH PROJESİ HAZIR OLAN SARP DERESİ VE KİSİR ÇAYI'NDA ÇALIŞMALARA BİRAN ÖNCE BAŞLANMASINI İSTEDİ
Kemal Kocabaş yaptığı yazılı açıklamada, Büyük Menderes Nehri'nin yatak ıslahı çalışmasının yeniden başlamasından duydukları memnuniyeti belirtirken, Bağarası Sarp deresi ve Kisir Çayı islah çalışmalarının henüz başlamamasından kaygılandıklarını söyledi.
Kocabaş, “Büyük Menderes nehrinin yatak ıslahıyla ilgili çalışma Çalıköy köprüsünden başlayarak, 50 km’lik bir alanda denize ulaşılmayı hedefliyor. Yeni makinaların gelmesi işi daha da hızlandıracak. Büyük Menderes nehrinin yatak ıslahıyla ilgili memnuniyetimizi belirtirken, Bağarası Sarp deresi, Kisir çayının islahı ile ilgii projelerin gecikmesinden duyduyuğum kaygıyıda söylemek isterim. Yine dağlardan ovaya akan birçok derenin de islah çalışmasına başlanması gerekiyor. Bağarası Sarp deresi ve Kisir çayının ıslah projelerinin hazır olduğunu biliyoruz. Bu projelerin ihale aşamalarının geçilerek çalışmaların bir an önce başlamasını beklemekteyiz.’’ dedi.