1 Aralık 2015 Salı

AYDIN'DA YAŞAYAN ORDULULAR DERNEKLEŞİYOR

ORDULULARIN DERNEKLEŞME TOPLANTISINA AYDIN'DA YAŞAYAN ÇOK SAYIDA ORDULU KATILDI

Aydın’da yaşayan Ordulu, Öğretmen, Polis, Asker, Savcı, Doktor, Din Görevlisi, Memur, İş Adamı, Turizmci, Gazeteci  vb  mesleklerden en üst düzeyde başarılı olmuş kişiler dernekleşme yolunda önemli adımlar attılar.

Ordu’luların toplantısına Vali Sayın Erol Ayyıldız, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çamoğlu, Milas Cumhuriyet Savcısı Metin Özbay,Marmaris Ordulular Dernek Başkanı Nurda Zaimoğlu ve Aydın’da yaşayan Değişik Meslek Gurubundan   çok  sayıda Ordulu katıldı.

Vali Erol Ayyıldız kahvaltıda yaptığı konuşmada “Aydın çok güzel bir yer, çokta özel bir yer. Görevinde, mesleğinde başarılar elde etmiş, çok iyi yerlere gelmiş her meslekten Ordulu ile bir arada olmaktan mutluyum. Hemşericilik bilincini her anlamda kullanırsak yaşadığımız ilimiz Aydın’da kazanır,Aydın’daki Ordulularda kazanır. Mutlu ve sosyal insanlar, bulunduğu yeride yükseltir . Hemşericilik bilincinin sağlam olması sosyal kültürel  dinamiğide hayata geçirir. Dolayısıyla da hem doğduğumuz topraklara hem de yaşadığımız topraklara kazanım olarak geri döner bu durum.  Dernekleşme adı altında bir araya gelişinizin  sizlere ,Ordu’ya ve Aydın’a hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı 

Kahvaltıyı düzenleyen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Anesteziyoloji  ve Reanimasyon Uzmanı Doktor Bayram Çelebi Karataş, dernekleşmek için birkaç toplantı daha 
düzenleyeceklerini ve Aydın’da yaşayan Orduluların Sosyal ve Kültürel  olarak kazanımları için dernekleşme çalışmalarının bundan sonra hız kazanacağını ifade etti.