17 Eylül 2015 Perşembe

SÖKE MAÇI ÖNCESİ BAŞKAN KAYALI'DAN BAKLAVALI ZİYARET

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖZER KAYALI, KUŞADASISPOR FUTBOLCULARINI VE TEKNİK EKİBİNE PAZAR GÜNÜ OYNAYACAKLARI SÖKESPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU

Başkan Kayalı’yı, Özer Türk Stadı'na gelişinde Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Muşti Demiroğlu, Futbol şube sorumlusu Mehmet Ali Çetinkaya,Antrenör Osman Aktar,Teknik heyet ve futbolcular karşıladı.

Futbolculara bir tepsi baklava ikram eden Kayalı,’’Teknik heyet ve hocamız Osman Aktar’a güvenimiz tam.Bu hafta karşılaşacağımız Sökespor maçı ile iyi bir başlangıç yapıp bu takımı hep beraber 3.liğe çıkarmalıyız.Çünkü Kuşadası halkı herşeyin güzelini hak ediyor.’’ dedi. 

Antrenör Osman Aktar.’’Sayın başkanım,ben Aydınlıyım.Aydın’ı ve Kuşadası’nı çok iyi tanıyorum.Bu görevi bana verdiniz.Bende bu görevimi eniyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.Amacımız belli’’Şampiyonluk’’Sizlerin,yönetimin ve halkımızın desteği ile biz bu grupta şampiyon olacağımıza inanıyoruz.Verdiğiniz destekteklerden dolayı size teşekkür ederim.Bugünde Sökespor maçı öncesi idmanınımza gelerek bizleri onurlandırdınız,gücümüze güç kattınız.Futbolcularım ve teknik heyet adına ziyaretiniz ve baklava için teşekkür ederiz.“dedi.

Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Muşti Demiroğlu,’’Sökespor maçı ile lige iyi bir başlangıç yapıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu istek takımdaki herkesin isteği. Ben futbolcularımızda, teknik heyetimizde bu azmi ve heyecanı görüyorum. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız sayın Özer Kayalı Sökespor maçı öncesi bizleri ziyaret etti ve moral verdi.’’dedi.

Daha sonra futbolcular ve teknik heyete elleriyle baklava yediren Başkan Kayalı,toplu fotoğraf çekiminin ardından stadyumdan ayrıldı. Şerif AKARÇEŞME