22 Eylül 2015 Salı

AZBAZDAR, MECLİS'TE ÇİFTÇİNİN SESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR


MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI BELİĞ AZBAZDAR, "1 KASIM'DA BENİM ARKAMDA NE KADAR GÜÇLÜ DURURSANIZ, BENİM DE MECLİSTEKİ SESİM O KADAR GÜÇLÜ ÇIKAR" DEDİ

MHP'nin Aydın Milletvekili aday listesi'nde 2. sırada yeralan Beliğ Azbazdar, Söke'de basın mensupları ve partililerle biraraya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Turgay Avcı, Kadın Kolları Başkanı Esma Şahin, Ülkü Ocakları Başkanı Ekrem Erdem, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Azbazdar'ı eşi Hülya ve oğlu Onur da yalnız bırakmadı.

İlçe Başkanı Turgay Avcı'nın açış konuşmasının ardından söz alan Azbazdar, MHP Genel Merkezinin Aydın’ın Doğu ve Batısının adaylık beklentilerine olumlu cevap vermesinin çok önemli olduğunu ve bunun en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Beliğ Azbazdar, ” Genel merkezimiz Aydın’ın batısında bizi aday göstererek teveccühte bulundu. Hemşehrilerimizin yıllardır seçilebilecek bir yerden adayımız olsun beklentilerine fırsat yaratıldı. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Hep birlikte çalışarak Aydın’dan en az 3 vekil çıkarmayı hedefleyerek, gelecek dönemlerde de batı bölgesinden adayların ilk sıralarda yer almasının önünü açmalıyız. Söke’de çözüm bekleyen çok sorunumuz var. Uzun yıllar Ankara’da temsilcisi bulunmayan Söke’nin sesi olmak için tüm hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.