3 Temmuz 2014 Perşembe

SÖKESPOR TEVFİK ATA TEKİN'LE ANLAŞTI


GÖREV BÖLÜMÜ YAPAN YENİ YÖNETİM TEKNİK DİREKTÖR TRANSFERİYLE İŞE BAŞLADI
 
Kemal Sayın başkanlığındaki yeni yönetimde, Yalçın İkizek 2. başkanlığa getirilirken As Başkanlığa Coşkun Oruçyüz, Genel Kaptanlığa Coşkun İltüzer, Alt Yapı Sorumluluğuna Mustafa Yağcı, Saymanlığa İbrahim Muslu, Basın Sözcülüğüne İsmail Akalın, Genel Sekreterliğe Yusuf Yaya, Diğer Branş Sorumluluğuna Ahmet Cumhur Sakız, Sosyal İşler Sorumluluğuna Gökhan Çavaş, İdari İşler Sorumluluğuna ise Faik Ünal Kızılırmak getirildi.  

Yeni yönetim ilk icraat olarak,  Aydınlı teknik direktör Tevfik Atatekin ile anlaştı.

Ege deki bazı kulüplerin teknik direktör adaylarının arasında yer alan Atatekin,1984-87 sezonunda Sökespor forması giymişti.

Başkan Kemal Sayın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ”Önce BAL ardından yeniden profesyonel çıkmayı inanan bir yönetimin göreve geldiğine inanıyoruz. Camia olarak da bu konuda olumlu bir rüzgar yakalandı. Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’ın desteğini yanımızda  hissetmemiz bize daha da güç vermekte. Camiamızdaki 17 yıllık profesyonel lig özlemini sona erdirmekte kararlıyız.” dedi.

Teknik direktör Tevfik Ata Tekin de, "Geçmişte Sökespor'u şahlandıran ve kendisinin de idareciliğini yapan yöneticilerimiz destek isteyince görevden geri duramadım. Porfesyonel liglere dönmek için canını dişine takan bir yönetim var. Umarım başarılı bir sezon geçiririz” şeklinde konuştu.