31 Aralık 2018 Pazartesi

SÖKE'DE YILBAŞI GECESİ 75 POLİS GÖREV YAPACAK

SÖKE EMNİYETİ VATANDAŞLARIN RAHAT VE HUZURLU BİR YILBAŞI GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN GÖREVLERİ BAŞINDA OLACAK

Söke İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ilçede alınan yılbaşı önlemleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilçe genelinde resmi ve sivil 75 kişiden oluşan 11 ekip oluşturduklarını belirtti.
Söke halkının huzur ve güvenliği açısından her türlü tedbiri aldıklarını kaydeden Şipal, "  gece boyunca oluşturulan uygulama noktalarında ise toplam 75 personel görev yapacaktır. Gece boyunca oluşturulan 6 noktada toplam 75 personelle hem trafik yönünden hem de asayiş yönünden kontrol yapacağız. Özellikle evlerinde alkol alan vatandaşlarımız alkolünde etkisiyle yeni yılı silah atarak karşılamak istiyorlar. Vatandaşlarımızdan bizleri yardımcı olmalarını istiyoruz. Yardımcı olmalarını istiyoruz derken öncelikle özellikle yeni yılın girdiği ilk dakikalarda silah atmamalarını istiyoruz.  

SÖKE'YE GİRİŞ ÇIKIŞLARDA POLİS KONTROLÜ YAPILACAK

Yalçın Şipal, gece boyunca oluşturulan 6 uygulama noktasında hem trafik, hem de asayiş kontrolü yapılacağını belirtti.
Vatandaşlardan alkollü araç kullanmamalarını isteyen Şipal, "yılbaşında vatandaşlarımız başta Kuşadası olmak üzere turistik yerlere eğlenmeye gidiyorlar.  Dönüşte alkollü olarak araç kullanıyorlar. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz alkollü araç kullanmasınlar. Bu durumda en küçük bir dikkatsizlik sevdiklerimizin başına hiç istemediğimiz olaylar getirebilir. Ekiplerimiz şehir merkezi başta olmak üzere çevre yollarında trafik kontrolü yapacaklar." dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)