20 Aralık 2018 Perşembe

GÜNEL'DEN KUŞADALILARA TEŞEKKÜR

CHP'NİN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖSTERDİĞİ AVUKAT ÖMER GÜNEL, ANKARA DÖNÜŞÜNDE KENDİSİNE TEBRİĞE GELENLERE TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Ömer Günel seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, parti meclisi üyelerine, Aydın milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, tüm partililere ve Kuşadalılara teşekkür etti.
31 Mart'ta seçim zaferi istediğini kaydeden Günel, "ilçe örgütümüzle, partililerimiz ve Kuşadalılarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, kimseyi ötekileştirmeden CHP'ye rekor sayıda oy kazandırıp, hem büyükşehirde, hem de ilçe belediyemizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz."dedi.

"KUŞADASI'NIN HAK ETTİĞİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Seçime kadarki süreçte belediye ile bütünlük içerisinde çalışacağını kaydeden Ömer Günel, "Eksik yapılanları tamamlayıp, doğru yapılanların takipçisi olacağız. İlçe yönetimimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla görüşmeler yaparak, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir Kuşadası için çalışacağız. Kuşadası'na hak ettiği değeri vermek için en doğru projeleri hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)