17 Aralık 2018 Pazartesi

"MESELEMİZ AYDIN, SÖKE DEĞİL, TÜRKİYE'DİR"

MHP SÖKE İLÇE BAŞKANI VEYSEL ÖZTÜRK DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA PARTİSİYLE İLGİLİ GÜNDEMDEKİ KONULARA AÇIKLIK GETİRDİ

Veysel Öztürk ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, "parti olarak gündemimiz ülke, beka ve gelecektir. Sadece Söke veya Aydın olarak değil, alınan kararları Türkiye'nin gerçekleri üzerinden değerlendirmek gerekir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan görüşme yapmıştır. Cumhur ittifakı dolayısıyla mutabakat yapılmış ve Aydın için Genel Merkezimiz kararını açıklamıştır. Teşkilatlara ve üyelere de bu kararlara biat etmek düşer.  Konuyla ilgili bilgi kirliliği veya bilgi eksikliği asılsız yorumlara neden oluyor. MHP'nin başarısı gölgelenmeye çalışılıyor" dedi.

"ÜMMET AKIN'IN ÇALIŞMALARI KARŞILIKSIZ KALMAZ"

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın iki yılı aşkın bir zamandır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sahada çalışma yaptığını kaydeden Veysel Öztürk, "Ümmet Akın iki yıldır parti bayrağını en doğru şekilde sahada taşıdı. Heyecanı hep diri tuttu. Kendisine tüm teşkilatlar da desteğini verdi. Kendisine tüm çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. MHP'de kimsenin çabası ve çalışması karşılıksız kalmaz." şeklinde konuştu.

"ÜLKÜ OCAKLARI KONUSU GENEL MERKEZİN KARARIDIR"

Aydın il ve ilçelerinde Ülkü Ocakları teşkilatlarının görevden alınmasına ilişkin özellikle sosyal medyadan yanlış yönlendirmeler yapıldığına işaret eden başkan Öztürk, "Genel başkanımız duyduğu lüzum üzerine verdiği talimatla il ocak başkanlığı ile 17 ilçe ocak başkanlığının kapatılmasını uygun görmüştür. Bu iç bir meseledir. Buradaki dinamikler genel merkezin değerlendirmesidir. Bireysel olarak ne il başkanımızın ne de Genel Başkan Yardımcımız Deniz Depboylu hanım efendinin şahsi talebiyle olmuş bir olay değildir." dedi. 

(HÜSEYİN IŞIK)