19 Aralık 2018 Çarşamba

CEYLAN'DAN TUNCEL'E TEBRİK MESAJI

CHP'NİN SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK LEVENT TUNCEL'İ GÖSTERMESİNİN ARDINDAN, ADAY ADAYI EFGAN CEYLAN'DAN KUTLAMA MESAJI GELDİ

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Adayı Efkan Ceylan yaptığı açıklamada “Partimizin ilgili organlarının aldığı bu kararın partimize, Sökemize ve Sayın Tuncel’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. CHP’ye ve Söke’ye hizmet etmeye her koşulda devam edeceğini kaydeden Ceylan; “ Bu süreçte diğer aday adayı arkadaşlarımla birlikte gayet centilmen, karşılıklı saygıya dayalı, ilkelerimize yakışan bir diyalog içinde olduk. Aynı saygıyı il ve ilçe teşkilatlarımızdan ve milletvekillerimizden de gördük. Hepimizin ortak paydası hiç şüphesiz Cumhuriyet Halk Partisi ve Söke’ye olan hizmet aşkımızdır. Bu aşkla çıktığımız yol, kesintisiz ve dosdoğru bir istikamettir. CHP’ye ve Söke’ye hizmet etmeye her koşulda devam edeceğim. Küskünlüğüm, dargınlığım söz konusu dahi değildir” şeklinde konuştu.
“HEYECANIM DAİMDİR”
Seçim sürecinde partisinin başkan adayının ve ilçe örgütünün yanında olacağını belirten Efkan Ceylan; “Partimizin ve adayımızın seçilmesi için tüm gücümle ve samimiyetle çalışacağım. Söke’de parti bayrağımızı daha da yükseğe taşımak için, hiçbir beklenti içinde olmadan yorulacağım. Siyaset bir heyecan işidir. Heyecanım daimdir. Bundan sonra da yuvamız olan CHP ve Söke için heyecan duymayı, üretmeyi, hemşerilerime faydalı olmayı sürdüreceğim.” dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)