25 Aralık 2018 Salı

İLÇE YÖNETİMİNDEN TUNCEL'E TAM DESTEK!

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SÖKE İLÇE BAŞKANI SUAT DURUKAN, "ADAYIMIZ LEVENT TUNCEL İLE TAM BİR EKİP ÇALIŞMASI YAPARAK SÖKE'DE HALKÇI BELEDİYE BAYRAĞINI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ" DEDİ

İlçe başkanı Suat Durukan yaptığı yazılı açıklamada, Levent Tuncel'in isminin kesinleştiği andan itibaren kendisiyle seçim programı, yapılması gereken çalışmalar ve seçimde izlenecek yöntem konularında sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Seçimlere 3 ay gibi kısa bir süre kaldığına işaret eden Durukan, "Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin Söke Belediye başkan Adayı sayın Levent Tuncel’dir. Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe Yönetimi, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızla birlikte 15 yıldır Söke’de süregelen Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının Levent Tuncel Başkanla 5 yıl daha sürmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz." dedi.

"BUGÜNE KADAR GİRDİĞİ HER SEÇİMİ KAZANAN BİR YÖNETİM VAR"
Parti içerisinde ilçe yönetiminin enerjisini azaltmak ve yıldırmak isteylenler bulunduğunu iddia eden Suat Durukan, "Cumhuriyet Halk Partisi içindeymiş gibi görünüp, işleri güçleri kendi çevrelerinde, sosyal medyada Yöneticileri aleyhinde atıp tutup, yazılar yazmak olan bir grup var. Bizim kararlı duruşumuz sebebiyle menfaatlerinin tehlikeye girdiğinin anlayan bu edepsizler, enerjimizi azaltıp bizi yıldırmak istiyorlar. Bunlar için Cumhuriyet Halk Partisinin Söke’de, Büyükşehirde seçimi kazanmasının ya da kaybetmesinin bir önemi yok. Bu tavırlarıyla nereye hizmet ettiklerini hala anlamayan, böyle yaparak seçimi kazanacaklarını zanneden zeka yoksunu bu kişileri seçimde yaşanacak her türlü olumsuzluğun sorumlusunun kendileri olacağı konusunda uyarıyorum. Sözleri, davranışlarıyla, partimize zarar veren bu insanların şımartılıp beslendikleri yerlerden dışlandığını, susturulduğunu görmek istiyoruz. Burada, başarılı, tecrübeli, bugüne kadar girdiği her seçimden alnının akıyla çıkmış ve önümüzdeki seçimi de kazanacak, saygıyı hak eden bir Yönetim var. Bizler altı oklu bayrağın bir dönem daha ve ardından sürekli Belediyemizde dalgalanmasını isteyen, bu işleri sevgi ile, gönül bağı ile, çıkar beklemeden yapan, Atatürkçü, Demokrat, Yurtsever, Cumhuriyet Halk Partisi gönüllüleriyiz." şeklinde konuştu.

"YÖNETİM OLARAK TÜM ENERJİMİZLE ADAYIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

İlçe yönetimi olarak üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya hazır olduklarını kaydeden Durukan, "Burada yönetim kadrosuna düşen görev; başkan adayımızla birlikte tüm enerjimiz, gücümüzle çalışıp, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamak üzere, önümüzdeki dönemde yapacağımız icraatları anlatıp oy istemek, partililerimize düşen görev, bizlerle birlikte çalışmalara katılıp, Partimize, Başkanımıza, Adayımıza, Yöneticilerimize sahip çıkmak olacaktır.' dedi.

"TOYRAN'IN İSTİFASINI NOTER KANALIYLA ÖĞRENDİK" Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiği dilekçeyi noter kanalıyla gönderdiğini belirten başkan Durukan, "Dün, Belediye başkanımız Sayın Süleyman Toyran’ın noter kanalıyla göndermiş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinden istifa mektubunu öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisinin en azından seçim tarihine kadar partimizde kalmasını isterdik. Kendi tercihleri bu yönde olmuş. Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri ve emaneti Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisidir. Partimiz her daim kalıcı, kişiler gelip geçicidir." şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)