16 Mayıs 2018 Çarşamba

HATİCE ÖZCAN ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

MHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HATİCE ÖZCAN YAKLAŞAN SEÇİMLER ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Hatice Özcan aday listeleri açıklanmamış olmasına rağmen, sahaya inerek partisinin başarısı için canla başla çalışıyor.
Memleketi Aydın’ın Söke İlçesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden MHP Aydın Milletvekili aday adayı Hatice Özcan, “MHP’ye verilen desteğe teşekkür ediyorum” dedi. Söke’nin çeşitli mahallelerinde esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Hatice Özcan, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

"SÖKENİN VE BU TOPRAKLARIN SESİ OLACAĞIM"

Halkın sevgi seli ile karşılaşan Özcan, önce aday ardından da vekil olması halinde; Aydın’dan Ankara’ya köprü olacağını vurguladı.
Özcan bu topraklarda doğup büyüdüğünü anımsatarak; “Doğal olarak bu coğrafyanın sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle halkımız teveccühlerini gösterir beni bu göreve layık görürlerse, bu coğrafyanın sıkıntılarını çözecek gücü yüreğimde hissediyorum” dedi.
HATİCE ÖZCAN'A YOĞUN İLGİ
Sempatik tavırları ile vatandaşın sevgisini kazanan Özcan, halkın MHP’li aday adaylarına bakış açısının çok olumlu olduğunu aktararak; “ Devlet Bahçeli'nin liderliğinde bu ülkenin yönetimine bu ülkenin birlikteliğine, bütünlüğüne ihtiyaç duyulduğunu addedilerek kendimizde bu yola baş koyduk. Rabbim yar ve yardımcımız olsun . 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlere halkın bakış açısı bizi umutlandırıyor, gururlandırıyor” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı. Ziyaretlerde esnaf ise, "Aday adaylarımızdan Hatice Özcan’ın ziyareti hemşehrileri olarak bizleri mutlu etmiştir. İçimizden birisi olan Hatice Özcan’a başarılar diliyoruz" dediler. (NUMAN ÖLMEZ)