28 Mayıs 2018 Pazartesi

CHP SÖKE'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

CHP GENEL BAŞKANI BÜLENT TEZCAN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA BİRLİKTE SÖKE'DE SEÇİM BÜROSU AÇTI

CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa İberya Arıkan’ın, Söke’de Atatürk Parkı karşısında bulunan seçim bürosu törenle açıldı.
Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın milletvekili adayları Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Özlem Burcu Ugan, Kaan Erçetin, Kemal Güneri ve Fulya Üstündağ ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır katıldı.

“TÜRKİYE EN KISA ZAMANDA CHP İKTİDARI İLE TANIŞACAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan açılışta yaptığı konuşmada, “Sevgi için bir araya geldik diyen Millet İttifakı büyük bir güç ile Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerini kazanacak ve Cumhuriyet Halk Partisi de güçlü bir şekilde parlamentoda yerini alacak. 25 Haziran sabahına uyandığımızda sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerini kazanmış olarak uyanmayacağız. Aynı zamanda uzun yıllar partinin içinde emek vermiş, demokrasi, hukuk, özgürlük, adalet için mücadele etmiş, parti emekçisi içimizden gelen arkadaşımız Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu parlamentoda Cumhuriyet Halk Partisi’nin milli iradeyi temsil eden gücünün öncüsü olacak, milletin sesi olacak. Cumhurbaşkanı makamında da hepimizin Cumhurbaşkanı olan yine içimizden gelen bir arkadaşımız Muharrrem İnce de 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacak” diye konuştu. 

"TÜRKİYE'NİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ"

Türkiye'nin dertlerini çözmek için yola çıktıklarını kaydeden Bülent Tezcan, "Türkiye’nin problemlerini biliyoruz. Problemleri anlatmak için yola çıkmadık. Öyle bir yolculuğa başladık ki dertleri çözmek için yola çıktık. Problemleri çözmek için yola çıktık. Milletin huzuru kalmadı. Ülkede adalet kalmadı. Tek adam rejimi demokrasiyi yok etti, ekonomiyi tüketti, eğitimi çökertti, toplumsal barışı dinamitledi. Dış politikada da Türkiye’yi bir maceranın ve bir yangının içine soktu. Bu beş sorunu nasıl çözeceğimizi biliyoruz. 230 sayfalık seçim bildirgemizi yayınladık ve kamuoyu ile paylaştık. 230 sayfa özetin özetidir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde ilk işimiz OHAL’i kaldırmak olacak. Tek adam rejimine son vereceğiz” ifadelerini kullandı. (NUMAN ÖLMEZ)