30 Mayıs 2018 Çarşamba

CHP SEÇİM OTOBÜSÜ SÖKE TRAFİĞİNİ ALT ÜST ETTİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SÜLEYMAN BÜLBÜL VE MUSTAFA İBERYA ARIKAN İÇİN GELEN SEÇİM OTOBÜSÜ TRAFİĞİN TIKANMASINA NEDEN OLDU

Özlem Çerçioğlu ve milletvekili adaylarının Çarşamba Pazarı ziyareti için Söke'ye gelen seçim otobüsü, pazar yerine giderken şehir trafiğini tıkadı.
Çarşamba Pazarı'na gitmek için Cumhuriyet Meydanı güzergahından Koca Camii önündeki Cumhuriyet Caddesi'ne giren seçim otobüsü,  yolun dar olması nedeniyle İstasyon Caddesi'ne dönemedi.
Özlem Çerçioğlu ve milletvekili adaylarının içinde yer almadığı seçim otobüsü, İstasyon Caddesi kavşağında beklerken, arkasında uzun araç kuyruğu oluştu.

OTOBÜS VATANDAŞLARIN YARDIMIYLA YOLUNA DEVAM EDEBİLDİ

Cumhuriyet Caddesi ve İstasyon Caddesi'nde trafiğin tıkanmasına neden olan seçim otobüsü, vatandaşların yardımıyla kaldırım üzerine çıkarak sıkıştığı yerden kurtuldu.
Buradan İstasyon Caddesi güzergahını takip eden otobüs, Çarşamba Pazarı'na gitti.
Burada pazar ziyaretini tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile milletvekili adayları Süleyman Bülbül ve Mustafa İberya Arıkan otobüse bindi.

OTOBÜS BU KEZ DE PAZAR TRAFİĞİNİ TIKADI

 Pazar yerinden çıkmak isteyen otobüs, bu kez de pazarcı araçları ve çadırlarıyla daralan yol da sıkıştı.
Partililerin ve vatandaşların yardımlarıyla Çarşamba Pazarı'ndan çıkan seçim otobüsü güç de olsa yoluna devam edebildi. (HÜSEYİN IŞIK)