20 Nisan 2017 Perşembe

YILDIZ SÖKE'DE REFERANDUMU DEĞERLENDİRDİ

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ,“16 NİSAN'DA KAZANAN HAYIR'DIR, VİCDANINIZ RAHAT OLSUN" DEDİ
Hüseyin Yıldız CHP Söke İlçe Teşkilatı binasında partililerle bir araya geldi.
Yıldız’ı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran CHP İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Meclis üyeleri, Kadın kolları Başkanı Nebahat Erten ve partililer karşıladı.
Yıldız burada yaptığı konuşmada, Söke'de ve Aydın’da çıkan hayır oylarının çokluğu sebebiyle hayır için çalışan herkese teşekkür etti.
Yıldız," 60 gün boyunca birlikte mücadele ettik.Bu ülkeyi seven Hayır'a destek veren diğer siyasi partiler sivil toplum kuruluşları ile birlikte gece gündüz mücadele ederek var güzümüzle çalıştık. Bu ülkede emek kazandı.Sizler Vicdanınızı rahat tutun; tüm örgüt olarak sandıklara sahip olduk; ıslak imzaları aldık. Referandumda yüzde 25 olan oyumuz yüzde yüz artmış. Tabii diğer partilerde var ama partimiz lokomotif oldu. Bunu iyi bilmemiz lazım. Bu fırsat bir kez geçer elimize. Başta Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkarsak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019’da o koltuğa oturamaz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Biz özgürlükçü demokrasisi olan güçlü parlamenter sistem hazırlayacağız. Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olursa 6 ay içerisinde özgür ve demokratik ve bağımsız bir yargıyı oluşturacağız. Göreceksiniz yüzde 60 oy alacak" dedi. (NUMAN ÖLMEZ)