17 Nisan 2017 Pazartesi

SÖKE POLİSİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR!

SÖKE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NCE DÜZENLENEN OPERASYONDA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE VURULDU

Söke Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Söke Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri  Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden 1987 doğumlu S.D. isimli kişinin evine operasyon düzenledi.
Operasyonda S.D. ile birlikte H.C.C. isimli 2 şüpheli yakalandı. 
İkamette yapılan aramada; 1 adet Zigzover marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet mermi, 1 adet Colt marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet mermi, 1 adet Blow Mini marka 6,35 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 13 adet mermi, 3 gr Kristal tabir edilen metamfetamin uyuşturucu maddesi, 5 gr Esrar uyuşturucu maddesi, 7 adet (extacy) uyuşturucu hap, 1 adet hassa terazi, 114 adet tarihi eser değeri olduğu değerlendirilen sikke ve taşlar ele geçirildi. 
Arama sırasında ayrıca çalıntı olduğu değerlendirilen 7 adet değişik marka ve modellerde cep telefonu, 4 adet değişik marka ve modellerde digital fotoğraf makinesi, 1 adet kamera ve 3 adet kol saati elde edildi.
Söke Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen zanlılardan S.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken, H.C.C tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.