27 Nisan 2017 Perşembe

EFSANELER BULUŞTU

SÖKESPOR'UN UNUTULMAZ EFSANELERİ GECEDE BULUŞTU

Söke’ nin futbol emektarları düzenlenen gecede nostalji yaşarlarken, yıllar sonra bir arada olmanın keyfini de çıkardılar. 
Sökespor başta olmak üzere geçmiş yıllarda ilçenin amatör futbol takımları Çimentospor, Savucaspor, Özbeyspor, Yenidoğanspor, Şimşekspor, Çeltikçispor da forma giymiş futbolcular Söke'de düzenlenen gecede bir araya geldiler.
Yıllar sonra buluşan eski futbolcular anılarını yad ederlerken, bu özel gece buluşması için Fransa, İsviçreden de eski futbolcuların katılımları dikkat çekti. 
Gecede merhum Dr Adil Akansel, Sökespor'un merhum Kulüp Başkanı Tahsin Demirtel, İrfan Toprakaya, Tuncay Günaygün, Ömer Haşılcı, Ömer Postacı, Kırmızı karanfili İbo, Amerikan Yusuf, Adnan Çam, Fahrettin Çam, Dinçer Atakan, Hilmi Çöpel, Hancı Mehmet de unutulmadı.
Söke’nin eski amatör futbolcularından Hüseyin Batir’in girşimi ve bir grup eski dönem futbolcularının desteği ile gerçekleştirilen gece’ye Söke’nin yetişen ve uzun yıllar Göztepe de forma giyen milli futbolcu Fuji Mehmet’in yanı sıra yine Sökespor da yetişen İzmirspor ve Fenerbahçe de forma giyen Cevdet Çapar da katıldı.

GEÇMİŞİ YAD ETTİLER

Sökespor gecesine 1960-1970 -1980-1990-2000 yıllarında forma giyen efsane futbolcular katıldı. Efsanelerin gecesine İzmir Göztepe'nin efsane futbolcusu Fuji Mehmet, Fenerbahçeli Cevdet Çapar, Sökespor'un eski takım kaptani Mustafa Yağcı, kaleci Haluk, Seyban Kolcu, Bafalı Mütalip, Oğuz, Mehmet Gül, Ali Kemal, Hacı Bellek, Mustafa Tonay, Hasan Gök, Hasan Hüseyin Aşçı, Ali Fırat, Çilli Mehmet, Nail Özkaya, Engin Kundak, Emre Kolcu, Nihat Aydın, Erol Yıldız, Hacı Mehmet, Mehmet Batmaz, Canavar Hüseyin, Hulki Garip, Dilaver Kaya, Yenidoğansporlu Ragıp, Nikol Mustafa, Hüseyin Çakırel, Abdül Mutalip Demir, eski kaleci eğitmen İbrahim Kirecçi, Rahmi Akmazlar, Sazlıköylü Arap Salih, Recep Çıtak, Nazif,Şeytan Sami, Hasan Akyildirim, Kenan Sarizeybek, Faik Kızılırmak, Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal ve İsmail Akalın'ın da katıldığı geçede Sökespor'un son 50 yılık resimleri sinevizyon gösterisi aktarıldı.
Gecede ayrıca Sökespor formasını giymiş vefat eden futbolcular da isimleri okunarak ve resimleri gösterilerek anıldı. 
Gecenin sonunda ise tüm futbolcular günün anısına fotoğraf çekilerek geceyi taçlandırdılar. (NUMAN ÖLMEZ)