6 Nisan 2017 Perşembe

KONTES KAYIP!

SÖKE KIRYARLAR EĞİTİM UYGULAMA OKULU'NUN MASKOTU "KONTES" 10 GÜNDÜR KAYIP

Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama Okulu'nun öğretmenlerinden Özgür Şenoğlu ve öğrencilerinin birlikte bakımını üstlendiği İngiliz Pointeri cinsi 8 aylık dişi köpek 28 Mart Salı günü kayboldu.
Yaklaşık 10 gündür eşiyle birlikte sokak sokak gezerek köpeğini arayan Şenoğlu çifti, kapı kapı dolaşıyor.
Karşılaştıkları kişilere Kontes'e ait resmi göstererek görüp görmediklerini soruyor.
Köpeğin kaybolduğu Yenikent Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklardaki elektrik direği ve ağaçlara köpeğin resminin yeraldığı el ilanlarını yapıştıran Şenoğlu çifti, köpeği görenlerin 505-929 07 59 numaralı telefonu aramalarını istiyor.

SOSYAL MEDYADA DA ARIYOR 

Siyah beyaz renkli köpeğin resimlerini kendisinin ve arkadaşlarının sosyal medya hesaplarından da paylaşan Özgür Şenoğlu, zihinsel engelli öğrencilerinin her gün sorduğu köpeğinin bulunması için herkesten duyarlılık bekliyor.
Özgür Şenoğlu, "Kontes'i yaklaşık 8 aydır öğrencilerimle birlikte besliyoruz. Okulumuzda zihinsel engelli öğrencilerin eğitimini yaptığımız için, köpek onlar için önemli bir motivasyon kaynağıydı. Çocuklar onu besliyor, gezdiriyor, oyunlar oynuyordu. Şimdi hem onlar, hem de ben büyük bir üzüntü içerisinde kaldık. En kısa zamanda Kontes'in bulunmasını ve aramıza dönmesini umuyoruz." diyerek yardımlarınızı bekliyor. (HÜSEYİN IŞIK)