21 Aralık 2016 Çarşamba

SÖKELİ GENCİN SIR ÖLÜMÜ" İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

KUŞADASI'NDAKİ BİR OTELDE DÜN GECE CESEDİ BULUNAN GÖKHAN KUMRAL'IN (30) AİLESİ OLAYIN İNTİHAR OLMADIĞINI İDDİA EDİYOR

Baba Yüksel Kumral, oğlunun ölümü ile ilgili gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Pazartesi günü ailecek evde oturduğumuz sırada Gökhan’ın telefonuna bir mesaj geldi. Saat 23.45 sıralarında gelen mesaj üzerine oğlum apar topar, neşeli bir şekilde evden ayrılarak Söke’de çalıştığı otelin yanında arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi. Gece gelir diye düşündük ama sabah kalktığımda yatağında yoktu. Söke’de çalıştığı otelin müdürünün, evimize adam yollayarak Gökhan’ın işe gelmediğini söylemesi üzerine onu aramaya başladık. Daha sonra da Söke Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulunduk. Salı günü saat 15.00 sıralarında Kuşadası polisi bizi arayarak karakola gelmemizi istedi. Oraya gittikten sonra bizi hastaneye yönlendirdiler. Morgda oğlumun cesedi ile karşılaştık” dedi.

BANKA HESABINDAN 14 BİN TL AKTARMIŞ

Cenazenin defin işlemlerinin ardından oğlunun banka hesabını kontrol eden acılı baba; '' Ancak bugün banka hesap ekstrasını aldığımızda şok yaşadık. Emekli olduğum için para biriktirip oğluma ev almayı düşünüyorduk. 15 bin TL para verdim. Hesabına yatırmıştı. Ancak ekstrada o gece 19.00’dan 02.47’ye kadar farklı aralıklarla birilerinin hesabına parça parça 14 bin TL para aktarılmış. Bu paraları kime, neden aktardı. Olayla bir bağlantısı var mı yok mu bunun ortaya çıkarılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“BOYNU KIRILMIŞ”

İstanbul’da özel bir şirkette çalışan abisi Yasin Kumral, “Ben olayı duyar duymaz Söke’ye geldim. Cenazeyi İzmir’den getirdikten sonra yıkarken yanında bulundum. Boynunda kırık vardı. İntihar eden kişinin boynu neden kırıldı, bunu anlamış değilim. Kardeşimin olayının aydınlanmasını istiyoruz. Kardeşim Kuşadası’ndaki otele girdikten sonra bir kadının girip çıktığını öğrendik. Bu kadının olayla bir bağlantısının olup olmadığını bilmiyoruz. Ama kardeşimin ölümüyle ilgili şüphelerimiz var” diye konuştu (BURHAN CEYHAN)