28 Aralık 2016 Çarşamba

ÇERÇİOĞLU'NDAN SÖKE'YE SÜRPRİZ ZİYARET

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, SÖKE ÇARŞAMBA PAZARI'NDA VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Denge Gazetesi'nin haberine göre, Programsız bir şekilde Sökeliler ile bir araya gelen Çerçioğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldı. 
Kapalı kapılar ardında yapılan toplantıları sevmediğini, bu yüzden her zaman halkla iç içe olmak istediğini kaydeden Çerçioğlu, her ay düzenli olarak Söke’ye geleceğini söyledi. 
Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine açıklamalarda bulunan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında olan her yerle yakından ilgilendiklerini ifade ederek, “Söke’de yaşanan problemleri çözmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İstekleriniz doğrultusunda da gerekli çalışmaları en kısa zamanda yapacağız” dedi. 

“SÖKE’DE ASFALT YAPILMADIK YOL KALMAYACAK”

2017 yılı içerisinde Söke’de 12 metrenin üzerinde asfaltsız yol kalmayacağını ifade eden Çerçioğlu, “Söke için birçok projemiz var. Bunun yanında yapılacak incelemeler sonucunda yeni park yerleri ve yaşam alanları yapılacak” dedi. 

DİDİM'DE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Söke pazar yeri gezisinden ardından Didim’e geçen Çerçioğlu'nu belediyede başkan Ahmet Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve CHP’li Belediye Meclisi üyeleri karşıladı.
Ziyarette, başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı tebrik eden Özlem Çerçioğlu, “Size güveniyoruz, sizin de bize güvendiğinizi biliyorum. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla halka hizmet vereceğiz.” dedi. 
(MEHMET ÇALIK-EDİZ VERDİOĞLU)