24 Eylül 2016 Cumartesi

SÜSLÜ KADINLAR SÖKE'DE PEDAL BASACAK

SÖKELİ KADINLAR "SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU"NA KATILMAK ÜZERE YARIN SAAT 17.30'DA HÜKÜMET MEYDANI'NDA TOPLANIYOR

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu gönüllüsü Emel Üregen’in verdiği bilgiye göre, tura katılacak Sökeli Kadınlar yarın saat 17.30'da Hükümet Meydanı'nda toplanacak ve ardından bisiklet sürüşü gerçekleştirecek. 
Söke'nin yanısıra 28 ayrı kentte aynı anda gerçekleştirilecek etkinlikle, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde, sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekilmesi amaçlanıyor. 
Söke Süslü Kadınlar Bisiklet Turu kapsamında yarın ilk olarak etkinlikle ilgili bir basın açıklaması yapılacak.
Daha sonra bisikletlerine binecek Sökeli süslü kadınlar İstasyon Caddesi, Çınarlı Kahve, Aydın Caddesi ve Hükümet Meydanı güzergahında pedal basacak.
Yarın yapılacak etkinliğe Söke'deki bütün kadınları beklediklerini belirten Emel Üregen, "Bisiklete herkesin binebildiğini, hatta çok güzel bindiğini, o da yetmezmiş gibi süslü püslü bindiğini herkese göstermek için Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde süslü kadınlar olarak yollardayız. Şehirlerde egzoz dumanı kokusu değil, parfüm kokusu duymak için yaptır saçlarını, sür parfümünü, giy kokoş elbiseni, tak şalını, sür rujunu-ojeni, giy topuklunu, sadece kendini mi süsleyeceksin? Hayır. Bisikletini süsle, çık yollara ve sadece kendin ol" dedi.

TURA KATILIM KOŞULLARI:

1- Kendini ve bisikletini süslemek
2- Bisikleti yavaş yavaş sürebilmek
3- Şaşkın şaşkın bakanlara el sallamak ve gülümsemek